Antena Meniu Search
x

Video Concert umanitar la Arad pentru victimele războiului. 25 de mii de lei strânşi pentru copii ucraineni care au fugit cu mamele lor

România dă încă o dată dovadă de solidaritate faţă de vecinii ucraineni. De această dată prin organizarea unui concert umanitar, pentru susţinerea victimelor războiului. Spectacolul inedit a avut loc seara trecută, la filarmonica din Arad, unde o trupă locală împreună artiştii filarmonicii au cântat piese reorchestrate. Evenimentul s-a ţinut cu casa închisă: cele 500 de bilete s-au vândut ca pâinea caldă. 

de Redactia Observator

la 11.03.2022, 08:21

Vezi și

După două concerte cu săli arhipline, artiştii s-au gândit să organizeze un concert pentru refugiaţii ucraineni, greu încercaţi în ultimele săptămâni.

Călin Bibart, primar Arad: Comunitate! Solidaritate! Umanitate! Un lucru de care comunitatea arădeană a dat şi dă dovadă. 

Concertul a fost susţinut pentru milioanele de ucraineni deznădăjduiţi, care fie luptă cu trupele ruse, fie fug în Europa din calea bombelor, rachetelor şi obuzelor.

Din trupă a făcut parte şi un tânăr ucrainean, student la conservator.

Pe acelaşi subiect

Maksym Borinov: artist: Fiind în România, mă bucur că pot să-mi susţin ţara. Şi pe toţi care suferă din cauza războiului. 

Concert pentru refugiaţii din Ucraina

Fiecare bilet a costat 50 de lei. Primii care s-au mobilizat au fost jucătorii echipei UTA Arad,  care au cumpărat 100 de bilete. 

Alexandru Meszar: club UTA Arad: După ce suporterii au avut o contribuţie importantă pentru a ajuta copii din Ucraina, a fost şi datoria clubului să sprijine această acţiune. 

Toate încasările rezultate în urma vânzării biletelor vor fi donate Crucii Roșii România, pentru a ajuta victimele războiului din Ucraina. 

George Dancu, producător: O producţie de succes, cu trei zile de sold out. A treia zi, cea despre care vorbim acum. Este destinată celor care suferă din cauza războiului din Ucraina. 

Cristina Ungureanu, Filarmonica Arad: Sper ca acest proiect să mai continue şi în viitor. 

În urma evenimentului "Tu eşti primăvara mea" au fost strânşi peste 25 de mii de lei. Banii vor fi donaţi, în cele din urmă, copiilor ucraineni care au fugit cu mamele lor din calea bombardamentelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Concert umanitar la Arad pentru victimele războiului. 25 de mii de lei strânşi pentru copii ucraineni care au fugit cu mamele lor