Antena Meniu Search
x

Cultură impresionantă de cananbis, găsită în gospodăria unor bătrâni din Covasna

Poliţiştii şi procurorii au descins la locuinţa unor bătrâni din Covasna şi au descoperit o cultură de peste 900 de plante de cannabis. Cei doi sunt cercetaţi pentru cultivare fără drept a drogurilor de risc.

Vezi și

Poliţiştii şi procurorii au descins la locuinţa bătrânilor şi au descoperit o cultură de peste 900 de plante de cannabis. Cei doi sunt cercetaţi pentru cultivare fără drept a drogurilor de risc.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Covasna, au efectuat, la sfârşitul săptămânii, două percheziţii domiciliare. Au fost vizate locuinţa şi reşedinţa unei persoane, de 64 de ani, bănuite de cultivare ilicită de plante de cannabis.

„Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză ar fi cultivat, începând cu luna martie a acestui an, plante de cannabis. În urma cercetărilor şi a percheziţiilor, au fost descoperite două culturi outdoor de cannabis, fiind ridicate 959 de plante de culoare verde - olive şi seminţe de cannabis. Două persoane, de 64 şi 71 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri. Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de cultivare fără drept a drogurilor de risc", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cultură impresionantă de cananbis, găsită în gospodăria unor bătrâni din Covasna