Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Cum sa faci bani acasa!

V-ati gandit cum ar fi sa stati acasa si sa castigati sute sau chiar mii de euro?! Daca vreti sa stiti, unii nu doar ca s-au gandit, dar o si fac.

Vezi și

Din mainile Irinei ies accesorii-unicat, care mai de care mai sofisticate. La inceput, lucra in domeniul bancar, dar intre timp a redescoperit pasiunea pentru frumos, pentru lucrul manual. “Plecam de la serviciu si pentru mine atunci incepea dimineata in mini business-ul meu de la momentul respectiv. Era motivul pentru care ma intorceam acasa si pentru care ma trezeam a doua zi cu zambetul pe buze”, povesteste Irina Toma.

Ca sa se dedice in totalitate placerii de a face accesorii handmade, Irina si-a dat demisia. E drept, are pe umeri mai multe responsabilitati, insa satisfactiile sufletesti nu se compara cu nimic, spune tanara de 27 de ani.

Ca ea sunt si alti romani care au renuntat la siguranta financiara pe care o are un angajat. Pe langa faptul ca isi face programul dupa placul sau, Bogdan, un consultant IT, isi permite sa-si aleaga cu cine vrea sa lucreze. Chiar si in conditiile in care isi permite sa refuze proiecte, Bogdan nu se plange cand vine vorba de bani din contra. “In lunile bune pot sa ajung sa castig pana la 10.000 de euro. Inseamna clar nopti nedormite si lucru”, afirma Bogdan Dobrica.Recunoaste insa ca munca acasa aduce cu sine si responsabilitati mult mai mari decat daca ar fi fost angajat.

Exista insa si firme care angajeaza colaboratori. Un exemplu sunt birourile de traduceri, care lucreaza cu oameni din toata tara. Un traducator independent, spre exemplu, poate castiga si 1.000 de euro pe luna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Cum sa faci bani acasa!