Antena Meniu Search
x

Deszăpezire la foc continuu în Capitală

După 24 de ore de ninsoare viscolită, care a paralizat întreg traficul din Capitală, zăpada a îngropat trotuare şi străzi întregi. Pentru a putea degaja traficul, utilajele de deszăpezire au lucrat azi-noapte fără întrerupere în toate sectoarele Bucureştiului.

Vezi și

După 24 de ore de ninsoare viscolită, care a paralizat întreg traficul din Capitală, zăpada a îngropat trotuare şi străzi întregi. Pentru a putea degaja traficul, utilajele de deszăpezire au lucrat azi-noapte fără întrerupere în toa

Peste 50 de utilaje au acţionat noaptea trecută în sectorul 6. Foarte mulţi comercianţi nu şi-au dat zăpada din faţa magazinelor. Cu toţii au fost amendaţi de reprezentanţii primăriei.

Pentru că termometrul arăta azi-noapte o temperatură de -15 grade, angajaţii de la firmele de salubrizare s-au îmbrăcat gros, să poata face faţă gerului.

In sectorul 5 pe bulevardul Regina Maria traficul a fost întrerupt din nou, azi-noapte, pentru ca pompierii să poată să îndepărteze tot acoperişul de la fosta fabrică de bere.

In sectorul 4, angajaţii de la salubrizare au avut o misiune clară.

Şi dacă ieri majoritatea tramvaielor nu au circulat câteva ore bune din cauza ninsorilor abundente, azi-noapte utilajele ratb au lucrat pe toate liniile de tramvai pentru îndepartarea zăpezii şi a gheţii.      

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Deszăpezire la foc continuu în Capitală