Antena Meniu Search
x

O idilă care a durat mai bine de jumătate de secol s-a terminat cu certuri şi sânge. Un bătrân de 77 de ani a murit

O bătrână dintr-o localitate din Dâmboviţa este principala suspectă într-un caz de posibil omor. În curtea ei a fost descoperit un bărbat de 77 de ani, fără suflare. Tot satul ştie că între cei doi a fost o idilă care a durat mai bine de jumătate de secol.

Vezi și

O bătrână dintr-o localitate din Dâmboviţa este principala suspectă într-un caz de posibil omor. În curtea ei a fost descoperit un bărbat de 77 de ani, fără suflare. Tot satul ştie că între cei doi a fost o idilă care a durat mai bine de jumătate de secol. Ieri însă, cei doi s-ar fi luat la harţă, iar femeia l-ar fi împins pe scările casei. Căzătura i-a fost fatală omului. 

Bătrâna, în vârstă de 80 de ani, și bărbatul de 77 s-ar fi iubit încă din tinereţe, chiar dacă fiecare s-a așezat la casa lui. O spune chiar soţia bătrânului, care a ştiut, în tot acest timp, despre idilă.

Se pare că şi ieri bărbatul s-ar fi dus din nou, în vizită, la iubita sa. S-au luat însă la ceartă iar, într-un moment de furie, femeia l-ar fi împins pe scările casei. Şi i-a şi dat câteva, cu un toiag.

Bărbatul s-a lovit puternic la cap și a murit. Cazul a fost preluat de către procurorii criminalişti, care vor stabili cum s-a întâmplat totul. Bătrâna ar putea fi acuzată de leziuni cauzatoare de moarte și riscă închisoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » O idilă care a durat mai bine de jumătate de secol s-a terminat cu certuri şi sânge. Un bătrân de 77 de ani a murit