Antena Meniu Search
x

O întreagă familie a fost la un pas de moarte, asfixiată în beci din cauza vinului abia făcut care fermenta

O familie întreagă a ajuns la spitalul din Drobeta Turnu Severin, din cauza unei intoxicaţii cu alcool!

Vezi și

O familie întreagă a ajuns la spitalul din Drobeta Turnu Severin, din cauza unei intoxicaţii cu alcool! Cei doi soţi şi fiul lor nu au băut până nu au mai ştiut de ei. Au coborât doar în beci, să verifice cum fierbe vinul. Numai că beciul nu avea nicio gură de aerisire.

Alarma s-a dat în jurul orei 9.00. Salvatorii au fost chemaţi în satul Aurora, din Mehedinţi, de mai mulţi localnici care veniseră să-i ajute la treabă pe cei doi vârstnici de câte 70 de ani şi pe fiul lor de 45 de ani. Oamenii i-au găsit inconştienţi, prăbuşiţi pe podeaua beciului. 

Cei trei leşinaseră din cauza monoxidul de carbon din încăperea fără gură de aerisire. Şi, cu toate că fiul şi-a revenit ceva mai repede, a rămas internat alături de părinţii lui. 

Este perioada în care gospodarii pun vinul la fiert, iar medicii trag un semnal de alarmă. Anual, trei, patru oameni ajung la spital, numai în Mehedinţi, cu asemenea intoxicaţii. Şi nu doar aburii de alcool, cât şi vinul de casă propriu-zis reprezintă un pericol real, care poate conduce la deces. 

Aşa că nu este de mirare că medicii au decis să-i menţină sub supraveghere pe cei trei, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O întreagă familie a fost la un pas de moarte, asfixiată în beci din cauza vinului abia făcut care fermenta