Antena Meniu Search
x

Ei au ales muntele! Hotelurile şi pensiunile din Poiana Braşov sunt pline de turiști

Sezonul de schi a început oficial în Poiana Braşov. Primul sfârşit de săptămână în care se schiază pe aproape toate pârtiile a umplut hotelurile şi pensiunile de turişti.

Vezi și

Sezonul de schi a început oficial în Poiana Braşov. Primul sfârşit de săptămână în care se schiază pe aproape toate pârtiile a umplut hotelurile şi pensiunile de turişti.

Iubitorii sporturilor de iarnă şi-au scos echipamentul de la naftalină şi au fugit la munte. Pârtiile au fost perfect pregătite, iar zăpada artificială nu i-a împiedicat să-şi testeze placa sau schiurile. Zâmbetul de pe faţa copiilor a descris perfect atmosfera.

Pe şase dintre pârtiile din Poiană se schiază în condiţii excelente. Însă nu doar pârtiile au fost pregătite pentru startul sezonului, ci şi instalaţiile pe cablu. La gondolă, turiştii au stat la coadă, chiar dacă, la altitudine, ceaţa a fost deasă, iar munţii s-au lăsat cu greu admiraţi.

Poiana Braşov oferă cel mai mare domeniu schiabil din ţara, cu peste 25 de kilometri de pârtie. Astfel, nu e de mirare că tot mai mulţi turişti aleg staţiunea ca destinaţie pentru zilele libere. Aglomeraţia atrage însă şi lucruri mai puţin plăcute. O tânără a rămas ieri fără ochelarii de schi, dupa ce i-au fost furaţi chiar în centrul de închiriat echipament. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Tunurile vor suplimenta zăpada, de luni, pe toate pârtiile. Acum se schiază pe un strat de omăt de un metru în Masivul Postăvarul, iar la bază - zăpada măsoară 50 de cm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ei au ales muntele! Hotelurile şi pensiunile din Poiana Braşov sunt pline de turiști