Antena Meniu Search
x

Miracol pentru un jandarm alături de care au stat toţi camarazii săi. Revedere emoţionantă

Împreună, românii pot face miracole! Şi au făcut, pentru jandarmul Cosmin Andrei, diagnosticat la începutul verii cu o boală neurologică extrem de rară.

Vezi și

Împreună, românii pot face miracole! Şi au făcut, pentru jandarmul Cosmin Andrei, diagnosticat la începutul verii cu o boală neurologică extrem de rară. Camarazii s-au luptat să îl salveze. După o intervenţie complicată şi luni de recuperare, jandarmul s-a întors zâmbind acasă. 

Cosmin şi-a revăzut colegii, după aproape şase luni în care abia dacă îşi recunoştea familia. Momentul emoţionant a fost surprins de camarazii lui. "Pentru noi, el a fost un exemplu de luptător şi aşa va rămâne şi de acum încolo, un exemplu de luptă."

Tânărul jandarm a fost întâmpinat cu lacrimi de bucurie de colegii săi. Cei care în iunie s-au mobilizat într-un număr impresionant şi au strâns banii necesari pentru intervenţia chirurgicală. "Românii, atunci când pun mână de la mână, pot înfăptui miracole!" 

Cosmin a fost operat pe creier la o clinică privată din Capitală, apoi a făcut recuperare la Târgu-Mureş. Lupta lui nu s-a sfârşit, însă acum e pe drumul cel bun. "Felul în care a trecut şi a luptat ne-a dovedit nouă că trebuie să fim oameni, trebuie să fim camarazi şi să nu uităm că unitatea este şi la greu, nu numai la bine."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Miracol pentru un jandarm alături de care au stat toţi camarazii săi. Revedere emoţionantă