Antena Meniu Search
x

În timp ce Cristian Borcea aşteaptă să fie operat, femeile din viaţa lui i-au preluat afacerile

Cristi Borcea este de aproape o săptămână în spital, iar veştile nu sunt deloc bune. Fostul acţionar de la Dinamo aşteaptă să fie operat la picior şi este îngrijit, în continuare, pentru problemele cu inima

Vezi și

Cristi Borcea este de aproape o săptămână în spital, iar veştile nu sunt deloc bune. Fostul acţionar de la Dinamo aşteaptă să fie operat la picior şi este îngrijit, în continuare, pentru problemele cu inima.

El se află de aproape o săptămână într-o rezervă a spitalului de urgenţă Floreasca. Aici omul de afaceri primeşte tratamentul specific bolii sale de inimă şi aşteaptă să i se spună când va fi operat la picior. Se pare că de această dată nu va scăpa de bisturiu.

Între timp, lucrurile par să se aşeze acasă. Valentina Pelinel s-ar fi mutat, în weekend, în vila lui din Pipera. Şi se implică şi în afacerile lui Borcea.

Fostul manechin ar fi scăpat astfel de chiria de trei mii de euro pe care o plătea pentru vechea locuinţă. Şi nu face doar economie, ci, mai nou, se implică şi în afacerile lui Borcea. Valentina a preluat frâiele unui centru de evenimente de lux din Bucureşti, după modelul fostelor soţii, Mihaela şi Alina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » În timp ce Cristian Borcea aşteaptă să fie operat, femeile din viaţa lui i-au preluat afacerile