Antena Meniu Search
x

Chirurgul care a murit în accidentul din Sibiu abia își sărbătorise ziua de naștere

Un renumit chirurg din Sibiu şi-a pierdut viaţa, azi-noapte, într-un cumplit accident rutier. Medicul Laurenţiu Beli era singur în maşină şi mergea acasă.

Vezi și

Un renumit chirurg din Sibiu şi-a pierdut viaţa, azi-noapte, într-un cumplit accident rutier. Medicul Laurenţiu Beli era singur în maşină şi se îndrepta spre casă, atunci când a intrat cu viteză într-un stâlp de beton de pe marginea drumului. Partea din faţă a autoturismului pur şi simplu s-a dezintegrat în momentul impactului.

Stâlpul de beton a strâpuns maşina chirurgului până la scaunul şoferului. Iar motorul a fost aruncat la câţiva metri distanţă. Tot afară din maşină a fost aruncat şi vitezometrul, care a rămas blocat la 220 de kilometri pe oră.

Accidentul violent a avut loc pe un drum aproape drept, liber la ora 4 dimineaţa. Motiv pentru care poliţiştii cred că medicul avea o viteză mult peste limita legală. Mai ales că era cunoscut ca un pasionat al maşinilor puternice. Pe pagina de Facebook avea chiar şi o poză după un test-drive cu un Ferrari.

Laurenţiu Beli avea doar 37 de ani, dar era cunoscut ca unul dintre cei mai buni chirurgi din ţară. A făcut parte din echipa profesorului doctor Dan Sabău, specializată în cercetarea şi implementarea tehnicilor de chirurgie minim invazivă inovatoare.

Era căsătorit de aproape doi ani şi pe 5 februarie îşi sărbătorise ziua de naştere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Chirurgul care a murit în accidentul din Sibiu abia își sărbătorise ziua de naștere