Antena Meniu Search
x

Munca de acasă a crescut cererea pentru laptopuri

De principiu ce putem face pe laptop putem face şi pe telefon, mai puţin când vine vorba să muncim de acasă. Când trebuie să facem asta şi să stăm ore întregi în faţa ecranului, preferăm să fie unul mai mare.

de Redactia Observator

la 20.05.2020, 14:35

Vezi și
  • În aprilie, căutările pentru laptop au fost cele mai multe.
  • Cuvântul "laptop" a înregistrat un scor de popularitate de 100%.

Putem spune că această perioadă a schimbat deci şi preferinţele românilor în ceea ce priveşte electronicele. S-au căutat laptopurile în detrimentul smartphone-urilor. Şi înţelegem că sunt creşteri impresionante.

Studiul pe care îl discutăm arată care au fost cele mai populare căutări Google ale românilor în timp ce au stat acasă din cauza restricţiilor. Şi observăm că în aprilie, căutările pentru laptop au fost cele mai multe, acesta fiind cel mai utilizat cuvânt în categoria computere şi electronice.

Cuvântul "laptop" a înregistrat un scor de popularitate de 100%. A atins un nivel maxim la sfârşitul lunii trecute. Interesant este că volumul de căutare pentru laptop, în contextul muncii de acasă, a depăşit căutările similare înregistrate în perioadele Black Friday şi Crăciun de anul trecut cu peste 30%.

Şi căutarea pentru un PC a înregistrat o creştere notabilă, începând cu luna martie. Ba chiar a întrecut cererea pentru smartphone-uri. Ceea ce arată clar că, în scop profesional, laptopurile şi computerele sunt încă dispozitivele preferate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Munca de acasă a crescut cererea pentru laptopuri