Antena Meniu Search
x

Video N-a mai rămas mai nimic din maşina unui tânăr de 18 ani din Bistriţa care a intrat pe contrasens. Miraculos, a supravieţuit atât el cât şi prietena lui

Doi tineri din Bistriţa Năsăud au ajuns în stare gravă la spital, seara trecută, după ce maşina în care se aflau a derapat într-o curbă şi a intrat pe contrasens. Şoferul de 18 ani nu a mai putut evita impactul cu un automobil care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 29.04.2022, 08:40

Vezi și

Oamenii spun că adolescentul circula cu mare viteză. Şi că accidentele din această zonă se ţin lanţ. Martorii au încercat să-l scoată pe acesta şi pe tânăra care îl însoţea din maşina grav avariată. A fost nevoie, însă, de intervenţia echipajelor de descarcerare. Violenţa impactului a distrus aproape în totalitate maşina în care se aflau cei doi tineri. Într-o curbă din localitatea Dumitra, adolescentul a scăpat maşina de sub control şi a intrat pe contrasens. În urma impactului cu un automobil care circula regulamentar, atât el, cât şi însoţitoarea sa au suferit răni grave. Tânăra a avut nevoie de ajutorul pompierilor SMURD pentru a fi scoasă din autoturism.

Întreaga operaţiune s-a desfăşurat sub privirile localnicilor. Unii au încercat să dea o mână de ajutor până la sosirea salvatorilor. Ambii tineri au fost duşi de urgenţă la spital. Celălalt şofer implicat în accident, un bărbat de 26 de ani, a scăpat cu răni uşoare şi a refuzat transportul la o unitate medicală. Martorii spun că adolescentul mergea cu mare viteză. Şi că accidentele în această zonă sunt la ordinea zilei. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au dechis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » N-a mai rămas mai nimic din maşina unui tânăr de 18 ani din Bistriţa care a intrat pe contrasens. Miraculos, a supravieţuit atât el cât şi prietena lui