Antena Meniu Search
x

O nouă pârtie va fi inaugurată, de 1 decembrie, la 14 kilometri de oraşul Horezu, în Vâlcea

Apare o nouă destinaţie pe harta sporturilor de iarnă din România! Vorbim despre o pârtie care se va deschide de Ziua Naţională, în judeţul Vâlcea. Amatorii de zăpadă vor avea la dispoziţie sute de metri de distracţie.

Vezi și

Apare o nouă destinaţie pe harta sporturilor de iarnă din România! Vorbim despre o pârtie care se va deschide de Ziua Naţională, în judeţul Vâlcea. Amatorii de zăpadă vor avea la dispoziţie sute de metri de distracţie. Pregătirile pentru inaugurare au intrat în linie dreaptă. Probele tehnice sunt gata, iar zăpada este deja la locul ei. 

La 14 kilometri de Horezu, în Vâlcea, va fi inaugurată cea mai nouă pârtie din ţară. Are aproape un kilometru lungime şi se află pe Vârful lui Roman, la cota 1600.

Totul va fi posibil din 1 Decembrie. Iar pentru cei care deţin pensiuni ori moteluri în zonă, inaugurarea noii pârtii înseamnă bani în plus.

Neaua ajunge deja la câţiva centimetri. Dacă va fi nevoie, autorităţile vor folosi şi tunuri de zăpadă artificială, pentru ca încă din prima zi de funcţionare, turiştii să se poată distra pe pârtie.

Tot aici se vor construi în următorii ani, cabane, dar şi un hotel de cinci stele. În Vâlcea mai există un domeniul schiabil, cel de la Obârşia Lotrului, deschis în 2012. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O nouă pârtie va fi inaugurată, de 1 decembrie, la 14 kilometri de oraşul Horezu, în Vâlcea