Antena Meniu Search
x

Noul loz Horoscop lansat de Loteria Română. Cu 3 lei, norocoşii se pot trezi bogaţi peste noapte

Loteria Română pune în joc, săptămânal, premii importante la tragerile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Dar lozurile răzuibile sunt o alternativă preferată de mulţi români în zilele când se simt norocoşi. Pentru aceştia, vestea anunţată săptămâna aceasta de Loteria Română nu poate fi decât un prilej de bucurie: a fost lansat un nou loz în plic -  Horoscop - cu premii în valoare de până la 50.000 de lei. Lozul costă doar 3 lei.

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 17:53

Loteria Română lansează lozul Horoscop
Loteria Română lansează lozul Horoscop - Loteria Română

Loteria Română lansează lozul Horoscop, cele mai mari premii care pot fi câştigate cu acest loz fiind în valoare de 50.000 de lei fiecare, potrivit unui comunicat remis vineri de Loteria Română.

Noul loz în plic lansat de Loteria Română. Premiile puse în joc

Conform sursei citate, lozul Horoscop este un nou produs de tip loz în plic. "Lozul Horoscop poate fi achiziţionat cu doar 3 lei şi reprezintă o nouă invitaţie adresată tuturor jucătorilor cărora le place să-şi încerce norocul la loz", se menţionează în comunicat.

Astfel, valoarea totală a premiilor puse în joc de Loteria Română pentru acest produs loteristic este de 3,6 milioane lei, iar cele 608.010 de câştiguri sunt distribuite în premii de 3 lei, 5 lei, 10 lei, 100 de lei, 500 de lei, 1.000 de lei şi 10.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Noul loz Horoscop lansat de Loteria Română. Cu 3 lei, norocoşii se pot trezi bogaţi peste noapte