Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! O persoana s-a aruncat in fata metroului, in statia Costin Georgian

Au fost momente de groaza astazi la o statie de metrou din sectorul 3 al Capitalei. O femeie s-a aruncat in fata trenului sub privirile ingrozite a zeci de trecatori.

de Redactia Observator

la 11.03.2013 , 20:03

Un gest extrem prin care femeia a socat zeci de oameni. “Erau foarte agitati, toti. Acum, nu se stie sigur ce s-a intamplat”, spun martorii.

Nici macar anchetatorii nu stiu. La ora 13.45, un apel la 112 anunta ca o femeie s-a aruncat in fata metroului. Avea in jur de 45 de ani, sustin cei prezenti. Pompierii nu au gasit insa nici acte, nici bilete de adio.

Era imbracata in negru si, la inceput, parea ca vrea cu orice pret sa-si duca planul la final, mai spun martorii. In ultimele secunde, insa, ar fi ezitat.

Vezi și

La statia de metrou Costin Georgian au ajuns si legistii si descarcerarea. Nu au reusit sa o identifice. Familia poate ca inca o asteapta acasa.

Mecanicul de tren este in stare de soc. “Ca orice mecanic care a avut o tentativa de suicid. E un moment in care nu-si da seama ce se intampla”, a declarat directorul de infrastructura al Metrorex Constantin Ionescu.

Circulatia metroului pe ruta Republica spre Dristor 2 a fost blocata mai bine de doua ore. Politisti incearca acum sa afle cine este femeia si care au fost motivele gestului extrem.

 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE! O persoana s-a aruncat in fata metroului, in statia Costin Georgian