Antena Meniu Search
x

Video Pentru unii coşmar, pentru alţii bucurie: Zeci de copii şi-au dat întâlnire la săniuş, fericiţi că se pot bucura în sfârşit de zăpadă

Dacă pentru unii zăpada a semănat probleme, pentru alţii a adus bucurie. Mai ales pentru copiii care aşteaptau o ninsoare mai serioasă de doi ani. În oraşe, parcurile s-au transformat în pârtii de săniuş sau în arene pentru bătăi cu bulgări. 

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 08:34

Vezi și

La Sângeorgiu de Mureș, zeci de copii şi-au dat întâlnire la derdeluş. "A fost foarte bine, merge minunat, am aşteptat de câteva luni bune. Asta e prima zăpadă din anul acesta ţi din iarna asta, ne bucurăm la maxim", povesteşte un părinte. 

Părinţii şi bunicii s-au lăsat şi ei antrenaţi în distracţia de iarnă.

Părinte: E bucuria foarte mare, sunt 2 luni de iarna care se încheie şi abia acum ne bucurăm de zăpadă. Cu 3 copii, cu atât mai mult aştept această bucurie.

Antonia: Îmi place foarte mult, mă distrez. Am venit cu o prietenă. 

Pe acelaşi subiect

Şi parcurile din Capitală au fost pline de copii

Şi parcurile din Capitală au fost pline de copii care au făcut oameni de zăpadă, s-au dat cu sania şi s-au bătut cu bulgări. 

Radu: Este foarte tare. Ne putem juca. 

Sofia: Am făcut şi om de zăpadă. Acum am trecut la bulgări. 

Copil: Chiar a venit zăpada şi acum mă dau pe săniuţa. 

Părinte: Ne bucurăm, mai ales cei mici se bucură foarte mult. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Pentru unii coşmar, pentru alţii bucurie: Zeci de copii şi-au dat întâlnire la săniuş, fericiţi că se pot bucura în sfârşit de zăpadă