Antena Meniu Search
x

Polițiști urmăriţi penal de DNA

E scandal la nivel înalt după ce trei poliţişti, un fost adjunct al şefului Poliţiei Municipale Brăila şi doi agenţi, sunt urmăriţi penal de DNA!

Vezi și

E scandal la nivel înalt după ce trei poliţişti, un fost adjunct al şefului Poliţiei Municipale Brăila şi doi agenţi, sunt urmăriţi penal de DNA! Cei trei sunt acuzaţi că au încercat să muşamalizeze o altercaţie în trafic, ca să-şi acopere un alt coleg poliţist. 

În urmă cu puţin timp, procurorii DNA l-au reţinut pe fostul adjunct pentru abuz în serviciu şi favorizarea infractorului.

Cei doi agenţi de poliţie au fost chemaţi să intervină la un incident violent. O altercaţie în trafic, mai exact, unde agresorul era chiar un coleg de-al lor. Şi ca să ascundă incidentul, a intervenit şi adjunctul de atunci al Poliţiei Municipale Brăila. Acesta le-ar fi ordonat agenţilor să consemneze în procesul verbal că autorul violenţelor este necunoscut, o persoană pe care nu au reuşit să o identifice. În realitate însă, spun procurorii, victima îl identificase de fapt pe agresor. Ba mai mult, făcuse şi reclamaţii împotriva lui. Totul s-a întâmplat acum doi ani. Între timp, adjunctul şefului Poliţiei Municipale Brăila a primit o funcţie în cadrul IGPR. Astăzi acesta a fost reţinut pentru abuz în serviciu şi favorizarea infractorului. Urmează să fie propus pentru arest preventiv pentru 30 de zile. Cei doi agenţi sunt acuzaţi şi ei de procurorii DNA de fals intelectual şi favorizarea infractorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Polițiști urmăriţi penal de DNA