Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un vasluian de 83 de ani fost găsit prăbuşit în curtea gospodăriei. Polițiștii, în alertă!

Moartea unui bătrân ridică multe semne de întrebare într-un sat din Vaslui

de Redactia Observator

la 28.10.2015 , 13:33

Moartea unui bătrân ridică multe semne de întrebare într-un sat din Vaslui. La 83 de ani, bărbatul a fost găsit prăbuşit în curtea gospodăriei de doi vecini. Oamenii l-au dus în casă, credeau că e doar băut. 

După câteva ore însă, un alt vecin a descoperit că bătrânul murise. Vecinii cred că fiul acestuia l-ar fi omorât în bătaie. Iar criminaliştii verifică. Într-un cearceaf alb, trupul bătrânului a fost scos din casă. Ieri dimineaţă, un vecin l-a găsit, în pat. Bătrânul ieşise seara în curtea gospodăriei din satul vasluian Ghergheşti. Voia să dea de mâncare la păsări. Acolo, s-a prăbuşit. Soţia îi era în spital, iar acasă mai era doar fiul lui. Care. ar fi vrut să-l ajute, dar băutura i-a pus piedici. Bărbatul şi-a lăsat tatăl în frig, peste noapte, şi s-a dus în casă, să doarmă.

Abia de dimineaţa, doi vecini l-au găsit pe bătrân prăbuşit în curte. L-au dus în casă şi l-au pus pe pat. După câteva ore, bărbatul de 83 de ani şi-a dat ultima suflare. Băiatul nu avea pensie, nu avea salariu, şi tot de la bani, da. Nu-i dădea bani de ţigări.

Vezi și

Trupul bătrânului a fost transportat la morga din Vaslui pentru necropsie. Rudele aşteaptă acum să afle ce s-a întâmplat de fapt cu el.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un vasluian de 83 de ani fost găsit prăbuşit în curtea gospodăriei. Polițiștii, în alertă!