Antena Meniu Search
x

Record de turisti la Salina Praid

Tot mai multa lume descopera un mic paradis, la 120 de metri sub pamant, in Salina Praid. Numeroase familii au profitat de vacanta copiilor ca sa urmeze tratamente de respiratie prin gimnastica, in aerul puternic ionizat al minei de sare.

Vezi și

Emotiile sunt greu de stapanit la inceputul calatoriei. Un autobuz transporta zeci de oameni printr-un tunel intunecos de 1.500 de metri. Ei coboara, apoi, cateva sute de trepte ca sa descopere o lume noua.

La capatul destinatiei prinde viata un mic oras aproape neincapator pentru miile vizitatori. Oamenii sunt zambitori si relaxati pentru ca nimic nu le lipseste. Salina are totul, de la spatii amenajate pentru gimnastica, la locuri de joaca pentru copii, restaurante si chiar o biblioteca. Mai presus de toate este aerul cu continut mare de iod. Unii dintre turisti vin bolnavi si pleaca sanatosi, altii doar se bucura de atmosfera, la o temperatura care nu scade sub 14 grade Celsius.

Pentru ca majoritatea copiilor este in vacanta in aceasta perioada, turistii au venit in Salina Praid intr-un numar record, la fel de multi ca in timpul verii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Record de turisti la Salina Praid