Antena Meniu Search
x

De mai bine de trei zile, un sat din judeţul Caraş-Severin stă îngropat în zăpadă

Doar cei cu maşini mari mai pot circula, iar copiii nu au cum să ajungă la şcoală. Cel mai grav este nici ambulanţa nu a putut pătrunde în sat, ca să preia un copil bolnav.

de Redactia Observator

la 14.02.2019, 14:22

Vezi și

Doar cei cu maşini mari mai pot circula, iar copiii nu au cum să ajungă la şcoală. Cel mai grav este nici ambulanţa nu a putut pătrunde în sat, ca să preia un copil bolnav. Şi, ca totul să devină cât se poate de complicat, localitatea nu are nici primar şi nici viceprimar, din cauză că edilii au fost suspendaţi pentru nereguli.

Doar maşinile de teren se mai încumetă să iasă pe drumurile troienite din satul Cănicea. Viscolul puternic a izolat localitatea şi cei peste 400 de locuitori de mai bine de trei zile.

Oamenii sunt supăraţi că niciun utilaj nu a intervenit pentru a deszpezi măcar drumul principal de acces, deoarece comuna Domaşnea, de care aparţine satul, a rămas şi fără primar şi fără viceprimar. Ambii edili au fost suspedanţi şi condamnaţi la închisoare în urma unor nereguli descoperite în administrarea locală.

Problemele sunt cu atât mai grave cu cât nici copiii nu pot ajunge la şcoală, iar în caz de urgenţă, nici ambulanţa nu poate ajunge în sat. O autospecială a rămas împotmolită în zăpadă în timp ce mergea să preia un copil bolnav. De asemenea şi aprovizionarea magazinelor a fost sistată. Oamenii spun că aşteaptă doar ca vremea să se îmbunătăţească şi zăpada să se topească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » De mai bine de trei zile, un sat din judeţul Caraş-Severin stă îngropat în zăpadă