Antena Meniu Search
x

Setea de viteza a fost fatala pentru un tanar din Dolj

Dupa o noapte in club stropita cu mult alcool, unor tineri din Dolj li s-a facut sete de viteza si au transformat o sosea in circuit de cursa. Nu s-au gandit ca pentru unul dintre ei va fi ultimul drum

Vezi și

"Este vorba de doua vehicule care au plecat de la o dicoteca catre Craiova", a explicat Alin Apostol, de la Politia Rutiera Dolj. Soferii ar fi fost beti si conduceau nebuneste, desi afara ploua cu galeata. "Accidentul se pare ca s-a produs pe fondul vitezei excesive intr-o curba la stanga si carosabilul ud", a mai spus inspectorul. Un tanar a murit pe loc. Prietenii lui erau in agonie cand au venit martorii. "Erau toti insirati pe jos, aia in masina", povesteste un martor.

Unul dintre tineri a ramas prizonier in masina distrusa. Pompierii s-au chinuit minute bune sa-l elibereze. "Patru victime. un decedat, altul in coma stare foarte grava incarceratpe care ne chinuim sa-l scoatem din masina. Alt pacient stabil a plecat cu ambulanta si soferul care este cu amnezie retrograda si un traumatism hemitorace stang", a explicat Cristina Guta, medic SMURD.

Soferul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Setea de viteza a fost fatala pentru un tanar din Dolj