Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soferi desfigurati in bataie

Doi soferi, care s-au luat la intrecere pe strazile din Brasov, sustin ca au fost potoliti de politisti cu bocancii peste fata. Pe unul dintre ei, nici macar familia nu l-a mai recunoscut. E pur si simplu desfigurat. Sefii politistilor sustin insa ca barbatii s-au ranit singuri

de Redactia Observator

la 10.05.2013 , 16:50

Barbatul a petrecut pana dimineata, de ziua lui, intr-un club alaturi de cativa prieteni. In drum spre casa, s-au luat la intrecere cu masinile. Deranjata de zgomot, o femeie a sunat la politie. Agentii au incercat sa-i legitimeze dar ambii barbati le-au spus ca si-au uitat actele acasa. Si de aici ar fi pornit totul. Cu picioarele, cu pumnii, dar mai mult cu bocancii au fost imobilizati la pamant si legati cu catusele. Asa ar fi fost “tratati” barbatii.

Plans si desfigurat, barbatul a ajuns pe targa la spital. Pentru ca abia se mai putea tine pe picioare, rudele au chemat ambulanta. Si nu e tot. Omul sustine ca i-ar fi disparut si bratara din aur si 10.000 de euro. “In timp ce ma batea, cineva mi-a tras-o cineva de la mana. Si banii nu i-am mai gasit. Doar 500 de euro”, a spus omul.

Sefii politistilor au inceput o ancheta, dar sustin ca de fapt agentii au fost victimele. Oamenii spun ca vor depune plangere impotriva politistilor.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Soferi desfigurati in bataie