Antena Meniu Search
x

Soliştii de muzică populară, şocaţi de moartea cântăreţei Ileana Ciuculete: "Vestea morţii ei e ca o bombă. Bătălia asta n-o câştigă nimeni"

Cântăreţii de muzică populară Lupu Rednic şi Maria Cârneci au declarat, marţi seară, că moartea Ilenei Ciuculete i-a şocat şi vorbesc cu greu despre colega lor la trecut.

Cântăreţii de muzică populară Lupu Rednic şi Maria Cârneci au declarat, marţi seară, că moartea Ilenei Ciuculete i-a şocat şi vorbesc cu greu despre colega lor la trecut.

"Era un om tânăr, care ştia să râdă, puteam vorbi orice. Nici nu pot să vorbesc despre ea la trecut. Vestea este ca o bombă. Nici nu mai ştiu câte revelioane am petrecut împreună, ne-am întâlnit la nunţi, la spectacole... Este cutremurător", au fost vorbele lui Lupu Rednic. 

Maria Cârneci spune că nu-şi revine de la aflarea veştii. "Sunt şocată. N-am ştiut că e bolnavă, iar vestea asta ne-a luat ca din oală. Îmi tremură mâinile şi picioarele. Ileana era un om deschis, sincer, iubea viaţa, lumea, era un om fără ifose, o fată deosebită. Nu-mi revin", a declarat cântăreaţa.

Artista a adăugat că ultimele întâlniri cu Ileana Ciuculete au fost în urmă cu trei luni, la filmările pentru Revelion. "Bătălia asta n-o câştigă nimeni. Sunt cam scurte vieţile oamenilor care se consumă pe scenă", a declarat ea. 

Pe acelaşi subiect

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la 59 de ani, într-o clinică privată.

Citeşte şi UCIGAŞUL DIN UMBRĂ! Ce este Hepatita C, boala de care suferea Ileana Ciuculete fără să ştie

Născută pe 20 septembrie 1957, Ileana Ciuculete a fost interpretă de muzică populară, înregistrând peste 400 de melodii proprii, cu peste 24 de albume.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în ţară cu trei Discuri de Aur şi un Disc de Platină şi în Serbia cu un Disc de Aur.

Citeşte şi A SUFERIT în tăcere! BOALA GRAVĂ care a răpus-o pe cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete la doar 59 de ani

În 2005, Ileana Ciuculete a fost premiată cu Discul de Aur pentru vânzarea a 40.000 de exemplare ale albumului ”Ciorbă de curcan”.

Citește și: Ileana Ciuculete, o viaţă închinată muzicii, de la vârsta de 13 ani! ”Tata îmi scria versuri pe o scândură”

Citește și: "Doamne, ce-am făcut din viaţa mea?", printre ULTIMELE MELODII postate de Ileana Ciuculete pe Facebook (VIDEO)

Citește și: Ileana Ciuculete și frumoasa ei poveste de dragoste, începută într-un taxi! 25 de ani, soţul i-a fost alături. ”În el am găsit totul!”

Citește și: DOLIU în muzica populară! A murit Ileana Ciuculete

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Soliştii de muzică populară, şocaţi de moartea cântăreţei Ileana Ciuculete: "Vestea morţii ei e ca o bombă. Bătălia asta n-o câştigă nimeni"