Antena Meniu Search
x

Sorin Oprescu este internat sub paza polițiștilor

Sorin Oprescu rămâne internat la Spitalul Universitar! Poliţiştii fac cu schimbul de pază la uşa salonului! Astăzi, doctorii au vrut să vadă ce se întâmplă cu boala sa veche - diabetul

Vezi și

Sorin Oprescu rămâne internat la Spitalul Universitar! Poliţiştii fac cu schimbul de pază la uşa salonului! Astăzi, doctorii au vrut să vadă ce se întâmplă cu boala sa veche - diabetul. 

Mâine e ziua cea mai importantă! I se va face coronarografie, iar somităţile medicale, care se ocupă de pacientul arestat preventiv, vor stabili dacă are afecţiuni cardiace grave şi dacă poate fi tratat în continuare în spatele gratiilor!

Sorin Oprescu este internat la etajul 10 al Spitalului Universitar, pe sectia de cradiologie! Astăzi, a fost supus mai multor investigatii pentru boala de diabet de care sufera! Medicii trebuie sa stabileasca daca situatia s-a inrautatit si daca ii schimba sau nu tratamentul!

Aseară, avocaţii au plecat târziu de la spital! Nu li s-a permis să stea de vorbă cu clientul lor! Primele analize nu au fost tocmai bune! La internare, Oprescu avea tensiunea arterială crescută, iar valoarea glicemiei, de trei ori mai mare decât cea normală! Diagnosticul preliminar - de angină pectorală - trebuie confirmat de specialişti! E pe mâinile unor somităţi din lumea medicală! Mâine, i se va face coronarografia, care trebuie să arate dacă are sau nu leziuni pe arterele inimii.

Pacientului Sorin Oprescu i se va face anestezie locală, iar doctorii spun că riscurile la care este supus în timpul acestei investigaţii sunt mici!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sorin Oprescu este internat sub paza polițiștilor