Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Bărbaţii îşi aleg viitoarele soţii după tiparul mamei

Alegerea partenerei de viaţă nu este una întâmplătoare. Specialiştii din Finlanda au făcut cercetări şi au ajuns la o concluzie uimitoare. Bărbaţii îşi aleg viitoarele soţii după tiparul mamei.

Vezi și

 Familia are o foarte mare influenţă în ceea ce suntem noi, ca persoane. Nu degeaba se spune despre cei politicoşi şi respectuoşi că au cei şapte ani de acasă. Însă, influneţele din familie se fac simţite chiar şi acolo unde nu ne-am aştepta. De exemplu, în alegerea partenerului de viaţă.

Am auzit de nenumărate ori teoria conform căreia femeile îşi aleg viitorul soţ după tiparul tatălui. De această dată însă, a venit rândul bărbaţilor. În urma unor studii, cercetătorii finlandezi au ajuns la concluzia că aceştia îşi caută viitoarea soţie ghidaţi de imaginea mamei. Oare aşa să fie?

Explicaţia cercetătorilor finlandezi este una firească. Având în vedere că primul şi cel mai apropiat contact pe care îl au bărbaţii încă de când se nasc, este cel cu mamele lor, acestea se transformă în etalon. Un etalon care îi ghidează în alegerea unei partenere de viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Bărbaţii îşi aleg viitoarele soţii după tiparul mamei