Antena Meniu Search
x

Stațiunile montane, gata pentru Revelion

Crăciunul a trecut, dar nu şi forfota. După primul val serios de turişti, la munte, hotelierii se pregătesc deja pentru cel de-al doilea, aşteptat pentru revelion

Vezi și

Crăciunul a trecut, dar nu şi forfota. După primul val serios de turişti, la munte, hotelierii se pregătesc deja pentru cel de-al doilea, aşteptat pentru revelion. 

Turiştii au putut alege între mai multe pachete. Pentru 3 nopţi de cazare au plătit puţin peste 1000 lei de lei de persoană. Iar pentru 6 nopţi aproape 1600 de lei. Pachetele includ micul dejun, masa de revelion şi cina festivă, dar şi bonuri valorice de 45 de lei pe zi care pot fi folosite pe pârtie.

Dacă pârtiile sunt pregătite, iar hotelierii aşteaptă deja ca un val de turişti să ocupe din nou camerele, în bucătării încă se lucrează. la foc automat. Şi aşa va fi până după revelion.

În Harghita Băi, revelionul îi aşteaptă pe turişti cu cel mai gros strat de zăpadă depus pe pârtiile de la noi din ţară, de peste jumătate de metru. Cei care nu au făcut însă din timp rezervare, nu au mai găsit niciun loc liber

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Stațiunile montane, gata pentru Revelion