Antena Meniu Search
x

Video Studenţii profită de ultimele petreceri la malul mării. Distracţia, cuvântul de ordine la Costineşti

În ultimele două săptămâni de vară, studenţii petrec cât pentru un an întreg universitar. La Costineşti, distracţia este cuvântul de ordine fie noapte, fie zi. Sunt tabere organizate special pentru ei, ca un medicament pentru agitaţia din jungla urbană, dar şi pentru stresul din sesiunile ce vor urma.  

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 17:59

Vezi și

Plaja Obelix din Costineşti. Studenţi veniţi din toată ţara dansează învăluiţi în spumă, în timp ce muzica duduie în difuzoare. Este petrecerea devenită deja o tradiţie în staţiunea tineretului. 

Ultimele petreceri înainte de noul an universitar

Iar când se lasă seara... petrecerea continuă. Tot pe plajă, în jurul unui foc de tabără. Zeci de studenţi au cântat şi au dansat cu marea în spate.

Ghiurcă Cristian - Project Manager: S-a încheiat încă o serie de tabere pentru studenţii din România, iar voluntarii noştri îi aşteaptă cu drag mâine pe următorii studenţi care vin pentru a se bucura de cel mai tare proiect din vara asta, SummerCamp.

Alexandru Căsăneanu - voluntar: Experienţa de voluntar, clar este unică. SummerCamp-ul organizat de Uniunea Sudenţilor din România oferă multe momente de neuitat şi amintiri care cu siguranţă vor rămâne în inima noastră pentru mult timp.

SummerCamp este cea mai mare tabără studențească şi are loc pe plaja din Costineşti în fiecare an, încă din 2009. Studenţii petrec 5 zile la mare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Studenţii profită de ultimele petreceri la malul mării. Distracţia, cuvântul de ordine la Costineşti