Antena Meniu Search
x

Tanarul batut de politisti isi cauta dreptatea in instanta

A fost batut cu pumnii si bastoanele, in plina strada, de doi politisti, pentru ca a circulat cu scuterul fara sa aiba actele la el si pentru ca n-avea casca

Vezi și

O lectie predata in strada, in vazul tuturor, de doi politisti din Oradea, in ziua de Paste, in centrul orasului, unde Robert a fost oprit de echipajul de politie. Nu avea actele la el, dar i-a rugat pe politisti sa-l lase sa le aduca de acasa. Fara alte explicatii, politistii l-au trantit pe baiat la pamant, i-au prins manile in catuse si au lovit. "Mi-au suflat lacrimogene in ochi, mi s-au invinetit si ochii".

Politistii, insa, si-au vazut linistiti de treaba, sub privirile trecatorilor socati de scena. Un tanar a filmat totul. "Si in masina m-au batut, dupa aia m-au dus sus la sectie. Si acolo m-au batut". L-au lasat sa plece acasa dupa opt ore de chin. De la sectie, tanarul a ajuns direct la spital, cu rani pe tot corpul. Trei saptamani a stat cu mana in ghips. Mama tanarului a facut o plangere la Parchet.

Robert asteapta acum sa i se faca dreptate. Ii este greu sa se impace cu umilinta prin care a trecut. "M-au doborat, acolo, in fata lumii. Nu meritam treaba asta". Ar vrea sa le-o poata spune in fata celor doi politisti. In fata instantelor, la proces, spera sa fie ascultat.Tanarul e hotarat sa-i dea in judecata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tanarul batut de politisti isi cauta dreptatea in instanta