Antena Meniu Search
x

Tatal micului Hercule, in razboi cu toata lumea

Filmuletul care urmeaza va va pune serios pe ganduri. Eroul principal este tatal micului Hercule. El s-a inregistrat pe net, cu o cerere serioasa - cauta un avocat

Vezi și

Acesta vrea sa dea in judecata toate televiziunile si ziarele care au dat stiri despre familia lui. Adevaratul motiv este insa altul: viseaza sa castige milioane de euro. Tatal culturistilor in miniatura crede ca din cauza presei are probleme. Este cercetat pentru tratamentele aplicate copiilor, cat si pentru amenintarile facute la adresa asistentilor sociali. "Caut un avocat care doreste sa imi sustina familia si procesele cu absolut toti, cu toate trusturile. Voi cere daune morale de milioane de euro. Vor fi o gramada de bani".

O avere incearca sa faca tatal culturistilor in miniatura. Dupa ce a cerut in nenumarate randuri fanilor micului Hercule bani, pe Internet, acum cere ajutorul unui avocat, care sa suporte toate cheltuielile de judecata. Si, la final, sa ia jumatate din presupusele castiguri. Amenintarile curg la adresa celor care l-au suparat pe barbat.

"Apar la televizor mereu in diferite chipuri, ma refer la diferite show-uri, bizz-uri, care vorbesc despre copiii mei minori, despre mine. Eu nu le-am dat voie". Asta desi, el e cel care si-a vrut copiii vedete. Si el a publicat in nenumarate randuri filmulete cu ei, pe Internet. Nu s-a gandit niciodata ca laudele la care visa se vor intoarce impotriva lui.

Isi ameninta toti rivalii si nu e prima data. A avut multe sa le transmita si autoritatilor care voiau sa-i ia copiii. Lantul amenintarilor a inceput cand tatal micutului Hercule a anuntat, pe o retea de socializare, ca va depune o plangere impotriva reprezentantului Ministerului Muncii care a sesizat Protectia Copilului. E cercetat si pentru amenintarile la adresa inspectorilor. La telefon, s-a certat si cu directoarea scolii in care invata cei mici.

Ieri, magistratii au respins cererea Protectiei Copilului de a-i lua in plasament pe micul Hercule si pe fratele sau. Inspectorii de la Protectia Copilului mai au patru zile la dispozitie sa faca recurs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tatal micului Hercule, in razboi cu toata lumea