Antena Meniu Search
x

CRAIOVA: Un taximetrist a fost bruscat de doi poliţişti în trafic. Explicația e uluitoare

Imagini uluitoare au fost filmate într-un cartier din Craiova

Vezi și

Imagini uluitoare au fost filmate într-un cartier din Craiova. În plină stradă, în văzul tuturor, doi agenţi de poliţie trag de şoferul unui taxi să iasă din maşină şi să le semneze procesul verbal. Taximetristul ar fi parcat ilegal, aşa că poliţiştii au mers la el să-l amendeze. Atunci, a urmat circul.

Imaginile filmate de o trecătoare îi surprind pe poliţişti cum îl bruschează pe taximetrist ca să îl scoată afară din taxi. Îi iau acestuia mâinile de pe volan, dar şoferul taxiului tot nu se lasă.

În aşteptarea unui client, taximetristul ar fi staţionat într-un loc nepermis, iar agenţii s-au dus la el să-l sancţioneze. Cel puţin, aşa sună varianta poliţiştilor. Iar pentru că omul ar fi refuzat să le semneze procesul verbal, a început scandalul. În plină stradă.  Omul susţine că a parcat regulamentar. Dar până să îşi găsească dreptatea în instanţă, e bun de plată. A fost sancţionat cu amendă, 850 de lei, pentru tulburarea şi liniştii publice şi pentru că a staţionat cu autoturismul într-o zonă interzisă. Pe lângă amendă, taximetristului i s-a suspendat permisul auto pentru că nu s-a supus cerinţelor poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » CRAIOVA: Un taximetrist a fost bruscat de doi poliţişti în trafic. Explicația e uluitoare