Antena Meniu Search
x

Terapie extremă la piscină într-un centru de agrement din Brașov

Dacă unii se gândesc cum să rămână în case şi să treacă mai uşor peste zilele geroase, alţii se folosesc de ger ca să-şi întărească organismul. Se întâmplă într-un centru de agrement din Braşov. Cei veniţi să se distreze acolo au profitat de frig. Au stat în zăpadă şi apoi s-au aruncat în piscina încălzită la 30 de grade celsius.

Vezi și

Dacă unii se gândesc cum să rămână în case şi să treacă mai uşor peste zilele geroase, alţii se folosesc de ger ca să-şi întărească organismul. Se întâmplă într-un centru de agrement din Braşov. Cei veniţi să se distreze acolo au profitat de frig. Au stat în zăpadă şi apoi s-au aruncat în piscina încălzită la 30 de grade Celsius.

Cât ar fi de frig afară, nu poţi rata să faci o poză la -14 grade, în costum de baie. Cine nu s-a încumetat să iasă, a făcut duşuri alternative şi în interiorul complexului.

Medicii avertizează că astfel de băi alternative sunt eficiente doar în cazul oamenilor care nu au probleme de sănătate. Dacă aveţi afecţiuni cronice însă, e mai bine să vă limitaţi doar să înotaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Terapie extremă la piscină într-un centru de agrement din Brașov