Antena Meniu Search
x

Trei prieteni au murit într-un accident grav, când se întorceau acasă de la o petrecere

Accident mortal în această dimineaţă, la ieşirea din Sighişoara spre Braşov. Trei oameni au murit şi unul a fost rănit, după ce o maşină a intrat, inexplicabil

Vezi și

Accident mortal în această dimineaţă, la ieşirea din Sighişoara spre Braşov. Trei oameni au murit şi unul a fost rănit, după ce o maşină a intrat, inexplicabil pe contransens şi a lovit frontal un TIR.

Şoferul maşinii, un tânăr de 23 de ani, ar fi gonit pe asfalt, ingnorând faptul că drumul era umed. Maşina în care se aflau cei patru prieteni ar fi derapat, cred poliţiştii, apoi a intrat pe sensul opus şi n-a mai avut cum să evite TIR-ul care venea din faţă.

Trei bărbaţi au murit pe loc. Șoferul, care avea 23 de ani, și alți doi tineri, unul de 26 și celălalt de 30 de ani. Al patrulea, în vârstă de 25 de ani, a rămas captiv în maşina lovită. Este rănit grav, dar a scăpat cu viaţă.

Supravieţuitorul este internat acum la terapie intensivă, la Spitalul de urgenţă din Târgu Mureş. Toţi cei patru prieteni sunt din Saschiz şi se întorceau acasă de la o petrecere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Trei prieteni au murit într-un accident grav, când se întorceau acasă de la o petrecere