Antena Meniu Search
x

Un barbat cautat de politisti pentru furt a anuntat in direct la Antena 3 ca se preda

S-a predat in direct! Un barbat cautat de politie pentru furt a tinut mortis sa stie toata tara ca el ajunge la inchisoare. Omul a venit la sediul televiziunilor Intact Media Group si a anutat ca se preda.

Vezi și

Omul a ajuns la sectia 2 de Politie si a ales sa se predea, dar nu inainte de a-si spune oful in fata televiziunilor. Asta pentru ca, spune el, se simte neindreptatit. Barbatul a fost dat in urmarire internationala dupa ce a fost acuzat ca a furat un portofel in Italia.

Insa Mihai Duta Kepler a devenit cunoscut dupa ce a fost acuzat de trafic de influenta. Denuntatorul a fost chiar Nutu Camataru, care il acuza pe barbat ca l-ar fi inselat cu 55.000 de dolari, bani pe care interlopul i-ar fi dat pentru a amana executarea unui mandat de arestare pe numele fratelui sau, Sile Camataru.

Barbatul a fost dus acum la sediul Politiei Capitalei, acolo unde va sta urmatoarele zile, in arest preventiv. Ramane de vazut ce alte acuzatii i se vor aduce barbatului si care va fi pedeapsa finala pe care o va primi, pentru ca acum nu este vorba despre o condamnare definitiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un barbat cautat de politisti pentru furt a anuntat in direct la Antena 3 ca se preda