Antena Meniu Search
x

Un copil de patru ani a murit în urma unui cumplit accident rutier, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un TIR. Şi şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa

Două persoane, printre care un copil de patru ani, s-au stins din viaţă, în urma unui cumplit accident rutier, produs pe un drum judeţean din Giurgiu.

de Monica Palade

la 26.06.2021, 23:00

Un copil de patru ani a murit în urma unui cumplit accident rutier, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un TIR. Şi şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa - ISU Giurgiu

Autoturismul în care se aflau cele două victime s-a izbit violent de un autotren. Alte două persoane au fost rănite, o femeie fiind inconştientă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 601, în zona pădurii din localitatea Malu Spart, fiind implicate un autoturism şi un TIR.

Copilul nu a avut nicio şansă

„În autoturism se aflau trei adulţi şi un copil, iar înTIR doar şoferul. Conducătorul autoturismului şi o pasageră au fost găsiţi încarceraţi şi au fost extraşi din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din nefericire şoferul, în vârstă de 40 de ani şi un băieţel în vârstă de 4 ani au decedat în urma acestui eveniment. Echipajele medicale au preluat o femeie, în vârstă de 35 de ani,  pasageră în autoturism, inconştientă şi îi acordă primul ajutor. Cea de-a patra persoană din autoturism, o femeie de 37 de ani, a suferit un atac de panică”, transmite ISU Giurgiu.

La locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. De asemenea, în sprijin a fost solicitată o unitate de terapie intensivă mobilă şi elicopterul SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Stiri sociale » Un copil de patru ani a murit în urma unui cumplit accident rutier, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un TIR. Şi şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa