Antena Meniu Search
x

Un gorjean s-a sinucis în baia mamei lui și i-a lăsat un bilet de adio, în care îi spunea unde găsește ultimele facturi

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit înjunghiat în baia unui apartament din Târgu Jiu. Înainte să își pună capăt zilelor, bărbatul a lăsat mai multe însemnări bizare într-ul carnețel, pentru mama lui.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 26.01.2021, 17:21

Un criminalist analizează petele de sânge de la locul unei crime
Un criminalist analizează petele de sânge de la locul unei tragedii - fotografie ilustrativă - Profimedia Images
  • Mama a fost cea care și-a găsit fiul în baia locuinței
  • Bărbatul avea 56 de ani și se declara ateu

Bătrâna a fost chiar cea care și-a găsit fiul căzut și fără semne vitale, în baia locuinței, și a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile.

Ajunși la fața locului, polițștii au găsit un bărbat de 56 de ani din localitate căzut în baie, prezentând o plagă înjunghiată în zona toracelui.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. S-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Biletul de adio, lăsat de bărbatul din Târgu Jiu

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au găsit în locuință și un carnețel. Conform unor surse din cadrul anchetei, în carnețel erau mai multe însemnări adresate mamei lui.

Bărbatul i-a scris mamei să nu îl ducă la cimitir, ci să lase o firmă de pompe funebre să se ocupe de el și să nu chletuie banii pe pomeni, întrucât el a fost ateu.

Aceleași surse au dezvăluit că acesta i-a mai lăsat mamei sale și indicații precise unde a lăsat, în casă, facturile din ultima perioadă și unde găsește banii pentru a le plăti.

- material realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un gorjean s-a sinucis în baia mamei lui și i-a lăsat un bilet de adio, în care îi spunea unde găsește ultimele facturi