Antena Meniu Search
x

Un iesean, surprins de o viitura pe camp, a murit la spital

Un barbat a fost surprins de ape in timp ce-si lucra pamantul. Cand l-au gasit vecinii inca respira, dar din cauza ranilor a murit la spital

Vezi și

Un barbat surprins de viitura a platit pretul suprem. Torentul a purtat trupul barbatului pe o distanta de 200 de metri. “Eu l-am gasit aici, era inconstient, blocat”, povesteste un vecin. Barbatul a murit in bratele medicilor. Este a treia persoana din judetul iasi care si-a pierdut viata intr-o viitura in doar 24 de ore.

Si vasluienii au simtit furia naturii. O ploaie torentiala a inecat orasul. Canalizarile au refulat, iar vantul care a atins pana la 90 de kilometri la ora a smuls din radacina mai multi copaci, a pus la pamant umbrelele de la terase si chiar a rupt bucati din acoperis.

In Iasi ploile au pus la grea incercare toata infrastructura, acolo unde exista. In alte locuri nervii oamenilor au fost pusi la incercare. Pentru ca nu exista un sistem de canalizare care sa preia apa, in urma furtunii de aseara, o viitura a maturat cartierul Tatarasi din Iasi. “Venea un val mare, o aversa si a inundat totata gradina si toata casa. Coboara de sus din cartiere in jos incoace. Aduce tot, raman pietre, distruge canalizare, distruge tot. Canalizarea, care nici nu a fost, abia acum a facut-o, dar inca nu este functionabila”, povesteste un barbat.

Iar panica nu s-a incheiat. Pe harta Romaniei, 29 de judete si Capitala sunt in continuare galbene. Codul galben va expira diseara la ora 23:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un iesean, surprins de o viitura pe camp, a murit la spital