Antena Meniu Search
x

Un preot aproape în comă alcoolică a UCIS un om şi l-a lăsat să zacă în şanţ, fugind de la locul accidentului

Un preot aproape de comă alcoolică a băgat un om în mormânt după ce a dat cu maşina peste el, în judeţul Galaţi.

Vezi și

Un preot aproape de comă alcoolică a băgat un om în mormânt după ce a dat cu maşina peste el, în judeţul Galaţi. De frica închisorii, slujitorul Domnului şi-a abandonat victima şi a fugit. Dar s-a oprit cu maşina într-un şanţ, după câţiva kilometri. Când i-au pus etilotestul, poliţiştii au avut un şoc. Preotul avea o alcoolemie record. 

Cuvântul preotului Dănuţ Hohotă era respectat de întreaga comunitate. Acum, ultima lui reacţie i-a şocat şi pe enoriaşi. 

Să nu ucizi. Un păcat pe care părintele din Schela l-a săvârşit fără voie. Se întorcea de la petrecerea organizată de ziua unui nepot. Era băut şi nu a văzut pietonul care circula pe marginea drumului. 

Emilia Ifrim, mama victimei: "Când m-am dus acolo, băiatul meu era mort pe mijlocul şoselei. Omul care a făcut accidentul, părintele, era fugit cu maşina." Poliţiştii l-au găsit după două ore. Numărul la maşină l-a dat de gol.

Pe acelaşi subiect

Vasile Scutariu, ginerele victimei: "A intrat în podeţ la CAP, în podeţ la CAP şi-a pierdut numărul din faţă. L-am găsit în şanţ, cu poliţia acolo."

Ajunsese într-o localitate vecină. Etilotestul a arătat o alcoolemie care ar fi putut să-l bage în comă. Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi: "Fiind testat cu aparatul Drager, a fost înregistrată o valoare de 1,34 miligrame alcool pur în aerul expirat." 

Duhovnicul a fost arestat pentru 30 de zile, iar superiorii i-au interzis să mai slujească până se termină ancheta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un preot aproape în comă alcoolică a UCIS un om şi l-a lăsat să zacă în şanţ, fugind de la locul accidentului