Antena Meniu Search
x

Un şofer din Iaşi a fugit de poliţisti

A ajuns în stare gravă la spital după ce a lovit o căruţă şi o maşină, a fugit de poliţişti aproape 5 kilometri şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ adânc de aproape patru metri.

Vezi și

A ajuns în stare gravă la spital după ce a lovit o căruţă şi o maşină, a fugit de poliţişti aproape cinci kilometri şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ adânc de aproape patru metri. 

În jurul orei 20 în localitatea Cozia, din judeţul Iaşi, o maşină este trasă pe dreapta de un echipaj de poliţie. Şoferul tocmai încercase o depăşire riscantă şi interzisă la ieşirea dintr-o curbă. În viteză, acroşase atât o maşină, cât şi o căruţă care circula din sens opus.

În momentul în care era legitimat, şoferul a urcat în maşină şi a demarat în trombă. Eact ca în filme. Cu poliţiştii pe urmele lui, a gonit nebuneşte aproape 5 kilometri. L-a oprit, în cele din urmă, un cap de pod.

A lovit podul din lemn şi s-a răsturnat de trei ori. Omul a fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii de către sătenii care au sunat la 112.

În jurul vârstei de 50 de ani, cu un traumatism cranio cerebral. Şoferul fugar se află acum în stare stabilă. Probele de sânge îi vor stabili alcoolemia. Cei doi pasageri care erau cu el în maşină au recunoscut că au băut împreună cel puţin o sticlă cu vin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un şofer din Iaşi a fugit de poliţisti