Antena Meniu Search
x

Un tânăr motociclist din Cluj, la un pas de moarte

Pasiunea pentru viteză l-a adus aproape de moarte pe un tânăr motociclist din Cluj. Gonea cu peste 150 de kilometri la oră, spun martorii, când s-a izbit de un stâlp şi a fost aruncat zeci de metri

Vezi și

Mereu în viteză, mereu la limită! O cursă nebună. Ca aceea pe care prietenii lui au filmat-o, cu două zile în urmă, când făcea slalom printre maşinile de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca.

Azi-noapte, tânărul care se declară dependent de adrenalină, şi-a testat din nou motocicleta. O luase la începutul săptămânii. Pe asfaltul ud, a pierdut controlul şi a intrat într-un stâlp de beton.

Mai mult mort decât viu, băiatul a fost dus la spitalul de urgenţă. A fost operat la neurochirurgie, iar medicii sunt rezervaţi când vorbesc despre şansele lui.

Între timp, poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat. Deşi îşi cumpărase motorul şi îl conducea ca un pilot de curse, tânărul nu avea permis categoria A. La locul accidentului nu s-au găsit nici plăcuţele de înmatriculare şi este posibil ca motocicleta să nu fi avut acte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr motociclist din Cluj, la un pas de moarte