Antena Meniu Search
x

Tanarul care a gonit cu peste 200km/h si cu politia pe urmele sale este Toni Judet, un cunoscut jucator de poker

Obisnuit cu riscul si cu mize mari la poker, a jucat la cacealma. si a pierdut. Dar nu la jocul de carti, ci la un pariu cu viteza. Toni Judet, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de poker, a zburat cu bolidul lui de peste 120 de mii de euro, intr-un parapet din Bucuresti.

Vezi și

Obisnuit sa joace la cacealma - asa a incercat sa explice jucatorul de poker accidentul pe care l-a facut in centrul Bucurestiului. A intrat cu masina intr-un parapet din care a ricosat intr-un copac. Nici pomeneala de politistii care erau pe urmele lui si incercau sa-l opreasca, niciun cuvint despre viteza sau faptul ca bause.

Cu alcool in sange si cu viteza mare, Toni Judet a incercat, de fapt, sa scape de politistii de la Rutiera care tocmai il surprinsesera cu 180 de kilometri pe ora, prin oras.

Jucatorul de poker a scapat doar cu cateva vinatai, insa tanara cu care era in masina a ajuns direct la spital. Toni Judet este un profesionist al pokerului si este considerat unul dintre cei mai buni jucatori romani. S-a clasat pe locul 23 la un turneu mondial si a castigat 250.000 dolari. A fost insa printre primii la mai multe competitii din Europa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tanarul care a gonit cu peste 200km/h si cu politia pe urmele sale este Toni Judet, un cunoscut jucator de poker