Antena Meniu Search
x

Vânătoarea tradiţională de la Balc s-a încheiat

Într-o discreţie desăvârşită, cei peste 20 de milionari au părăsit domeniul lui Ion Ţiriac, după ce au hotărât să doneze carnea mistreţilor unor case de bătrâni

Vezi și

Într-o discreţie desăvârşită, cei peste 20 de milionari au părăsit domeniul lui Ion Ţiriac, după ce au hotărât să doneze carnea mistreţilor unor case de bătrâni. Anul acesta ar fi împuşcat 160 de mistreţi. O performanţă care s-a lăsat cu un dosar penal.

După un weekend în care au luat în bătaia puştii 160 de mistreţi, Milionarii Europei au plecat aseară din românia. Cei mai mulţi la bordul avioanelor particulare.

În micul sat din Bihor au fost printre alţii Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului Porsche, care anul trecut a vânat cu o armă de 15.000 de euro, gravată cu aur, Klaus Mangold, fost preşedinte la Daimler Crysler, Franz Rauch, cel mai mare producător de sucuri din Europa şi celebrul creator de modă Stefano Ricci. Nu toţi văd însă cu ochi buni tradiţionala partidă de vânătoare a milionarilor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal după ce un reprezentant al unei organizaţii care militează împotriva chinuirii animalelor a depus o plângere penală. Este o infracţiune în desfăşurare. Uzul de armă într-un complex de vânătoare de acest gen este interzis exact prin legea armelor şi vânătorii. Toţi mistreţii vânaţi în acest weekend vor fi donaţi unor cămine de bătrâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Vânătoarea tradiţională de la Balc s-a încheiat