Antena Meniu Search
x

Zăpadă și VISCOL la munte! Doi gălăţeni s-au aventurat pe munte şi au dat bătăi de cap salvamontiştilor

A fost alertă în Bucegi, în zona Babele, după ce doi turişti din Galaţi s-au aventurat pe munte fără să ia în calcul condiţiile meteo şi s-au rătăcit!

Vezi și

A fost alertă în Bucegi, în zona Babele, după ce doi turişti din Galaţi s-au aventurat pe munte fără să ia în calcul condiţiile meteo şi s-au rătăcit! Oamenii au cerut imediat ajutorul salvamontiştilor, pentru că nu mai reuşeau să coboare din cauza ploii, a ceţii şi a vântului puternic.Nici jandarmilor montani nu le-a fost mai uşor. Au reuşit să-i recupereze pe turişti abia după lăsarea întunericului, după care i-au ajutat să coboare în siguranţă în Buşteni. Salvamontiştii îi avertizează pe turişti să nu se mai aventureze pe munte dacă nu sunt echipaţi corespunzător şi să evite traseele periculoase. În această dimineaţă, la 2.200 de metri altitudine, vântul sufla cu putere şi ningea viscolit. Imaginile au fost filmate la refugiul Salvamont de la Babele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Zăpadă și VISCOL la munte! Doi gălăţeni s-au aventurat pe munte şi au dat bătăi de cap salvamontiştilor