Antena Meniu Search
x

Fotografia lui Messi cu trofeul Cupei Mondiale a depăşit "oul" la numărul de like-uri. Câţi oameni au apreciat postarea pe Instagram

Postarea lui Lionel Messi cu trofeul câştigat la Cupa Campionilor 2022 a devenit cea mai apreciată poză din istoria Instagram - depășind imaginea cu „Oul”.

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 22:12

Fotografia lui Messi cu trofeul Cupei Mondiale a depăşit "oul" la numărul de like-ur - Instagram

Cunoscută postare în care apare simplu, un ou, a strâns 56,1 milioane de aprecieri, dar imaginea lui Messi, ridicând trofeul Cupei Mondiale, după ce Argentina a învins Franța în finala de duminică a reuşit să o detroneze.

În urma victoriei palpitante a Argentinei la loviturile de departajare împotriva Franței, starul PSG a postat pe Instagram 10 imagini cu celebrarea din Qatar, potrivit Daily Mail. Postarea lui Messi a strâns 56 de milioane de aprecieri, atacantul ajungând și la 404 de milioane de urmăritori pe platforma de socializare.

„Mulțumesc foarte mult familiei mele, tuturor celor care mă susțin și, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii atunci când luptăm împreună și uniți suntem capabili să realizăm ceea ce ne-am propus. Meritul aparține acestei echipe, care este mai presus de individualități, este forța tuturor luptei pentru același vis”, a scris Messi pe Instagram.

Postarea lui Lionel Messi a depăşit-o pe cea a lui Ronaldo de luna trecută. O reclamă pentru Louis Vuitton realizată înaintea Cupei Mondiale, în care starul portughez și Messi joacă şah a strâns 41,9 milioane de aprecieri.l

Pe acelaşi subiect

Top 10 cele mai urmărite conturi de pe Instagram

Ronaldo este încă cea mai urmărită persoană de pe Instagram, cu un număr uluitor de 519 milioane de followeri. Luna trecută a devenit prima persoană care a ajuns la 500 de milioane de urmăritori pe site-ul de socializare. Starul portughez este lider aşadar în ceea ce privește urmăritorii, Messi aflându-se la o distanță clară în spate, pe locul doi - cei doi sunt singurii sportivi din top 10 followeri pe Instagram.

Kylie Jenner, Selena Gomez, Dwayne Johnson, Ariana Grande, Kim Kardashian, Beyonce, Khloe Kardashian și Justin Bieber completează top 10.

Recordul pentru „aprecieri” a fost deținut anterior de Chris Godfrey, care a încărcat o fotografie cu un ou în ianuarie 2019.

Fotografia a ajuns să obțină 56,1 milioane de aprecieri, cu scopul de a depăși postarea pe Instagram cu cea mai apreciată de atunci, o fotografie a fiicei lui Kylie Jenner care a avut 18,6 milioane de aprecieri.

Ronaldo a primit 32,6 milioane de aprecieri în octombrie 2021 pentru anunțul că partenera sa Georgina Rodriguez este însărcinată, în timp ce postarea lui Messi a reclamei sale cu Ronaldo a primit 32,2 milioane de aprecieri.

Messi a avut un impact uriaș în finala din Qatar, a marcat de două ori, în timp ce și-a transformat penalty-ul în loviturile de departajare.

A încheiat o finală de poveste a Cupei Mondiale pentru starul Paris Saint-Germain, în vârstă de 35 de ani, care a câștigat singura medalie care lipsește din colecția sa.

Messi și colegii săi au zburat luni din Qatar în Argentina, unde și-au sărbătorit victoria la Cupa Mondială cu mii de fani jubilați la Buenos Aires.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Fotografia lui Messi cu trofeul Cupei Mondiale a depăşit "oul" la numărul de like-uri. Câţi oameni au apreciat postarea pe Instagram