Antena Meniu Search
x

Video Interviu exclusiv cu românca de 27 de ani care i-a înmânat trofeul lui Messi la Cupa Mondială: "A fost de ajuns că am respirat același aer"

Naţionala ţării noastre n-a fost la Mondial, dar o româncă a urcat pe podium, după finală. Trofeul pentru cel mai bun jucător, înmânat legendei argentiniene Leo Messi, a fost ţinut de o sătmăreancă. O cheamă Adriana Paul, este stewardesă şi visează ca, într-o zi, tricolorii să aducă şi ei cupa acasă.

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 19:47

Vezi și

Adriana are 27 de ani. S-a născut în Satu Mare dar locuieşte la Doha din 2017, de când a devenit însoţitoare de zbor. "Nu a fost jobul visurilor mele. A fost aşa la întâmplare să ajung stewardesă dar a fost o alegere şi o experienţă minunată", a declarat Adriana Paul. Compania aeriană la care lucrează a fost unul dintre sponsorii importanţi ai Campionatului Mondial. Aşa a ajuns printre cei care au urcat pe scenă, cu trofeul şi medaliile, la finalul meciului dintre Argentina şi Franţa. A fost aleasă din nu mai puţin de 15 mii de angajaţi.

Cel mai aşteptat moment al competiţiei a fost pregătit din timp

"Doritoarele cred că am fost mai multe, dar norocoasele am fost doar 10. Am fost singura româncă", a declarat Adriana Paul. Cel mai aşteptat moment al competiţiei a fost pregătit din timp. "Am făcut repetiţii, după ce am fost selectate. Am exersat cum o să urcăm pe podium, cum o să fim aşezate, ne-au pus după înălţime, cine o să ia medaliile de aur, de bronz, ne-au pus în ordine trofeele", a declarat Adriana Paul. Adriana a fost cea care a ţinut Balonul de Aur, oferit celui mai bun jucător al campionatului, înainte să ajungă la Messi.

"Am stat chiar în spatele preşedintelui Macron şi emirului din Quatar, preşedintele FIFA. Messi e simpatic, nu l-am privit în niciun fel în afara de mult respect faţă de jobul lui. E puţin mai scund de înălţime decât mine. Chiar şi Mbappe nu e atât de înalt cum m-am aştepat. Nu am interacţionat, dar a fost de ajuns că am respirat acelaşi aer", a declarat Adriana Paul. După ce a văzut toate legendele fotbalului la câţiva metri distanţă, pentru mondialele de peste patru ani are o singură dorinţă: "Mi-aş fi dorit foarte mult ca România să fi făcut paret din campionat şi sper pe vitor să se întâmple. Sunt mândră, dar aş fi fost mult mai mândră". Următorul turneu va avea loc în iunie-iulie 2026 şi va fi organizat de trei ţări - Sua, Canada şi Mexic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Exclusiv Observator » Interviu exclusiv cu românca de 27 de ani care i-a înmânat trofeul lui Messi la Cupa Mondială: "A fost de ajuns că am respirat același aer"