Antena Meniu Search
x

Vontae Davis, fost jucător din NFL, găsit mort în casă. Trupul fără viaţă al sportivul de 35 de ani, descoperit de un angajat

Vontae Davis, un fost jucător din liga profesionistă de fotbal american (NFL), care şi-a întrerupt cariera brusc, în plin meci în 2018, a fost găsit decedat la domiciliul său din sudul Floridei, a confirmat poliţia locală.

de Redactia Observator

la 07.04.2024, 10:02

- Profimedia

Trupul neînsufleţit al fostului cornerback (post defensiv), în vârstă de 35 ani, a fost descoperit de un angajat al casei. "În acest stadiu preliminar al anchetei, nimic nu indică faptul că ar fi avut loc ceva suspect", se arată într-un comunicat al poliţiei.

Trecut pe la Miami Dolphins (2009-2011), Indianapolis Colts (2012-2017) şi Buffalo Bills (2017-2018), Vontae Davis a jucat zece sezoane în NFL. El şi-a întrerupt cariera în 2018, la pauza meciului pierdut de Buffalo în faţa lui Los Angeles Chargers (20-31).

Într-un mesaj publicat pe Instagram după acel meci, el a explicat că a resimţit "cu forţă" că locul său nu mai este pe teren.

"Fiind pe teren, nu mă simţeam bine. Este mai important pentru familia mea şi pentru mine să mă retrag sănătos, decât să adopt o mentalitate de războinic şi să plec prea târziu şchiopătând", afirmase el în 2018, potrivit Agerpres.

Fostele sale cluburi au trimis mesaje de condoleanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Vontae Davis, fost jucător din NFL, găsit mort în casă. Trupul fără viaţă al sportivul de 35 de ani, descoperit de un angajat