Antena Meniu Search
x

Robotul Escu a făcut senzație la Festivalul Upgrade 100

Realitate virtuală, roboţi, video gaming şi tehnologii spectaculoase. Cel mai mare festival din Europa, dedicat internetului şi platformelor digitale, a ajuns la Bucureşti.  Peste trei mii de participanţi au făcut schimb de idei, însă unul singur a captat toate privirile.

de Redactia Observator

la 14.06.2019, 09:20

Vezi și

Realitate virtuală, roboţi, video gaming şi tehnologii spectaculoase. Cel mai mare festival din Europa, dedicat internetului şi platformelor digitale, a ajuns la Bucureşti.  Peste trei mii de participanţi au făcut schimb de idei, însă unul singur a captat toate privirile. Un robot care a moderat evenimentul. 

Escu este construit din plastic, fier şi multă informaţie. Are un vocabular de peste trei mii de cuvinte pe care le adaptează singur în răspunsuri. Umorul este punctul lui forte.

Programat să ne ajute în multe domenii, Escu poate lucra în supermarket, la muzeu sau chiar la pupitrul ştirilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sală l-am întâlnit şi pe Andrei. Are doar 10 ani şi deja a inventat roboţi cu care a câştigat premii internaţionale. Chiar şi un sistem inteligent de evacuare a unui complex în caz de urgenţă.

Evenimentul iCEE Fest, numit de anul acesta Upgrade 100, ne ajută să înţelegem de ce avem nevoie de digital, dar şi cum să-l folosim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Tehnologie » Robotul Escu a făcut senzație la Festivalul Upgrade 100