Antena Meniu Search
x

Avertisment pentru turiştii care planifică drumeţii pe Valea Prahovei și Platoul Bucegi. "Nu vă riscați viața!"

Veşti pentru turiştii care, îndemnaţi de zilele mai cale de primăvară, vor să parcurgă traseele montane de pe Valea Prahovei și Platoul Bucegi. Salvamontiştii avertizează: "Nu vă riscați viața!"

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 15:37

- Shutterstock

Traseele turistice montane de abrupt, care fac legătura între stațiunile de pe Valea Prahovei și Platoul Bucegi, rămân închise, relatează Mediafax. "Nu vă riscați viața încercând să le parcurgeți", avertizează salvamontiștii din Prahova.

Trasee montane închise

Potrivit salvatorilor montani, la altitudini de peste 1.700 de metri este încă prezentă zăpada. "Traseele turistice montane de abrupt, care fac legătura între stațiunile de pe Valea Prahovei și Platoul Bucegi, sunt în continuare închise. Nu vă riscați viața încercând să le parcurgeți, mai ales dacă nu aveți experiența necesară și echipament adecvat", arată Salvamont Prahova.

Salvatorii montani arată că în ultimele zile au înregistrat multe cazuri de turiști români și străini, în special pe Valea Caraimanului, care au fost în imposibilitatea de a mai înainta, solicitând ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Avertisment pentru turiştii care planifică drumeţii pe Valea Prahovei și Platoul Bucegi. "Nu vă riscați viața!"