Antena Meniu Search
x

Video Când expiră voucherele de vacanţă emise în anii trecuţi

Voucherele de vacanță emise în anii precedenţi şi a căror valabilitate a fost prelungită pe durata pandemiei, vor expira în curând. Dacă nu le-aţi folosit până acum, ar fi cazul să vă grăbiţi. Ar fi păcat să le pierdeţi.

de Redactia Observator

la 23.06.2022, 15:00

Vezi și

Angela Bertea - reporter Observator: 30 iunie, inclusiv, este ultima zi în care pot fi utilizate pentru rezervări, voucherele de vacanță emise în anii trecuți. Și aici vorbim de cele emise în perioada 1 ianuarie 2019 - 31 decembrie 2020.  De altfel,  în paralel, angajații pot folosi şi voucherele de vacanță emise în acest an, în cazul în care sumele au fost deja virate pe card. Angajaţilor din mediul privat li se pot acorda legal vouchere în valoare de până la şase salarii minime spre deosebire de stat, acolo unde voucherele de vacanţă sunt limitate la 1.450 de lei de persoană pe an. 

Aşadar, este perioada vacanțelor iar daca nu ați apucat să vă faceți planuri este momentul ideal să profitați de această facilitate și să vă programaţi un bine meritat concediu, fie că vorbim de un sejur la mare sau o destinație la munte. Voucherele de vacanță pot fi utilizate numai pentru vacanțe în România iar serviciile trebuie să conțină minim o noapte de cazare. 

Exista și o noutate în ceea ce privește utilizarea  acestor vouchere, și anume: părinții vor putea plăti , inclusiv, taberele copiilor lor cu vouchere de vacanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Când expiră voucherele de vacanţă emise în anii trecuţi