Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cea mai ieftină staţiune de pe litoral. Cât costă noaptea de cazare sau şezlongul pe plajă

Se anunţă un val de turişti pe litoral weekendul acesta, înainte să înceapă luna august, vârful de sezon. Mulţi se plâng, însă, de preţuri şi sunt în căutarea unor staţiuni mai prietenoase cu bugetul de vacanţă.

de Andreea Filip

la 26.07.2024 , 21:41

Sudul litoralului este zona în care, în această perioadă, găsim cele mai avantajoase preţuri. Ofertele ultra last minute pornesc de la 330 de lei camera, la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun, şi de la 641 de lei camera pe noapte, la un hotel de 3 stele din staţiunea Saturn care oferă servicii all inclusive.

Sunt preţuri mult mai avantajoase, aproape la jumătate faţă de alte unităţi de cazare care oferă aceste facilităţi. De ce există aceste oferte? Managerii agenţiilor de turism au explicat că unii români şi-au mutat concediul din miezul verii în lunile mai-iunie, când a fost mai ieftin, iar acum hotelierii vor să-i atragă cu orice preţ pe turişti la mare, fie şi pentru o a doua vacanţă.

Cât costă şezlongul la mare

Vezi și

Preţul şezlongurilor este între 25 şi 45 de lei în sudul litoralului. În staţiunea Mamaia, preţurile sunt între 500 şi 800 de lei. Urmează un weekend excelent la malul mării, cu temperaturi între 30 şi 31 de grade Celsius.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Travel » Cea mai ieftină staţiune de pe litoral. Cât costă noaptea de cazare sau şezlongul pe plajă