Antena Meniu Search
x

Cel mai înalt hotel din lume şi-a deschis porţile. Turiștii pot lua cina și înota la peste 600m înălțime

Resortul de lux a fost construit în cea de-a doua cea mai înaltă clădire din lume, Turnul Shanghai din China. Acum oricine poate lua cina, dormi şi chiar înota în piscină la peste 600 de metri înălţime. 

de Redactia Observator

la 26.06.2021, 14:29

Vezi și

165 de camere, şapte restaurante, o pisicină, un centru de fitness şi spa. Asta pot găsi cei care vizitează hotelul situat între etajele 84 şi 120 ale Turnului Shanghai, zgârie-norul înalt de 632 de metri. Reprezentanţii hotelului promit nu doar lux, ci şi siguranţă. 

Lyu Haiyan, preşedinte J Hotel: Nici un material inflamabil, de la textile la tapet, nu poate fi folosit în clădire. Astfel, hotelul este în mare parte echipat cu obiecte din metal, sticlă şi altele ignifuge, ceea ce a reprezentat o provocare în ceea ce priveşte designul interior. 

O cameră dublă la hotel costă 400 de euro pe noapte. Cei care doresc să petreacă un sejur în lux pot închiria un apartament cu candelabre din cristal şi saună privată. Pentru extra confort turiştii plătesc peste 8.500 de euro. Restaurantul de la etajul 120 şi piscina de la nivelul 88 sunt însă printre principalele atracţii. 

Chen Liming, vice-preşedinte J Hotel International: Hotelul este un simbol important al tentantivei noastre de a dezvolta influenţa brandurilor chinezeşti în lume. 

Turnul Shanghai este al doilea cel mai înalt din lume după Burj Khalifa din Dubai, dar are cel mai rapid lift din lume care poate atinge 70 de km/oră, dublă decât cea a zgârie-norului din Emirate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Travel » Cel mai înalt hotel din lume şi-a deschis porţile. Turiștii pot lua cina și înota la peste 600m înălțime